Ministar branitelja Tomo Medved uručio ključeve stana u Slatini, Dubravku Čiziku iz Virovitice

U Osijeku i Slatini u ruke hrvatskih ratnih vojnih invalida Domovinskog rata predani su ključevi ukupno pet stanova, a uručio im ih je osobno ministar branitelja Tomo Medved. Stan na Trgu svetog Josipa u Slatini dodijeljen je Dubravku Čiziku, hrvatskom ratnom policajcu iz Virovitice koji je bio u prioritetnoj skupini, a na stan je čekao od 2008. godine.

Tim povodom ministar Tomo Medved istakao je jedan od prioritetnih zadataka svog ministarstva, a to je zbrinjavanje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, te donošenje novog zakona o pravima hrvatskih braniteljima koji će omogućiti braniteljima i članovima njihovih obitelji da ostvare sva prava koja im pripadaju.

Uz ministra hrvatskih branitelja Tomu Medveda i njegova pomoćnika Nenada Križića prigodnoj svečanosti dodjele ključeva stana nazočili su predsjednik HVIDRA-e i saborski zastupnik Josip Đakić, obnašateljica dužnosti župana Sanja Bošnjak i gradonačelnik Slatine Ivan Roštaš, koji su tom prigodom i odali počast poginulim hrvatskim braniteljima na spomen obilježju u Parku 136. brigade HV u Slatini. (www.icv.hr; bs)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12864″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]