Odličan Jan Kerekeš oduševio virovitičku publiku

Na programu 13. VIRKAS-a u nedjelju, 12. veljače, bila je monokomedija “Krtice” u izvedbi Jana Kerekeša koji je istovremeno autor teksta, dok režiju potpisuje njegov otac Ljubomir Kerekeš. Izvedba Jana bila je veoma zahtjevna, budući da je morao utjeloviti čak 15 likova, a po užitku, neprestanom smijehu te ocjeni publike, koja je iznosila visokih 4.81, dalo se zaključiti da je odlično odradio svoj posao. Bio je ovo 83 put kako je Teatar Kerekesh izveo ovu predstavu, a ona se proširila s 53 minute do više od sat vremena. Osim novih pošalica predstava je aktualizirana i prema mjestu izvođenja, tako da su se u priči našla i NK Bilogora iz Špišić Bukovice, kao i NK Virovitica iz Virovitice, što je publiku dodatno zabavilo.

Nakon odličnog vikenda na 13. VIRKAS-u slijedi odmor do petka, 17. veljače, kada će na virovitičkim kazališnim daskama predstavu Edwarda Albee “Ostavljam te” odigrati HNK Zadar.

(www.icv.hr, žđ; Foto: M. Rođak)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12878″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]