Održan sastanak Odbora za pripremu sajma Viroexpo 2017.

Uz predsjedavanje direktora Sajma Viroexpo Igora Androvića, održana je sjednica Odbora za pripremu i održavanje 22. sajamske manifestacije Viroexpo 2017. O značaju sajma govori i činjenica kako je pokroviteljstvo prihvatilo i Ministarstvo gospodarstva pa će ove godine pokrovitelj sajma biti četiri ministarstva (Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo turizma, Ministarstvo regionalnog razvoja i europskih fondova i Ministarstvo gospodarstva).

– U potpunosti smo popunjeni i s unutarnjim i vanjskim izlagačkim prostorom. Svima onima koji su nam se javljali nakon 1. veljače, koji je bio i krajnji roka za prijave, morali smo se zahvaliti jer je izlagački prostor popunjen. I ove godine na sajmu očekujemo mnoštvo izlagača iz drvnog i prerađivačkog sektora, bit će tu i mali i srednji poduzetnici, OPG-ovi, obrtnici, obrti domaće radinosti… I ove veljače Sajam Viroexpo ponudit će za svakog ponešto – kazao nam je direktor Sajma Viroexpo Igor Andrović.

gai2ep7i

Inače, u Ulici Matije Gupca iza Visoke škole u Virovitici postavljen je i drugi šator te se kreće s unutrašnjim opremanjem, gdje će se od 24. do 26. veljače održati jedan od tri najznačajnija sajma u Hrvatskoj – Viroexpo 2017. kojem je ove godine zemlja partner sajma – Republika Češka.

Organizatori i pokrovitelji 22. Viroexpo-a su: Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo turizma, Ministarstvo regionalnog razvoja i europskih fondova i Ministarstvo gospodarstva Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je tvrtka Viroexpo.

(www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content