Sportski kolektiv NK Plavi dobio donaciju njemačkog KiK-a

Sportski kolektiv NK Plavi iz Jugovog Polja, nakon velikodušnih donacija lokalnih sponzora, dobio je donaciju i velike multinacionalne tvrtke. Komplet dresova poklonio im je njemački KiK, jedan od najvećih lanaca trgovina tekstilom. Predsjednik, članovi uprave kluba, igrači i navijači iskreno se zahvaljuju na izdašnoj donaciji velike korporacije koja ipak brine o lokalnim sportskim organizacijama. U sklopu akcije “Maknimo djecu s ulica” KiK je donirao komplete dresova brojnim nogometnim momčadima s područja Virovitičko-podravske županije.

Nešto više o njima pročitajte u nastavku:

KiK Textilien, njemački tekstilni lanac i broj 1 u Europi, jedna je od najbrže rastućih tvrtki na ovom području. U ljeto 2011. godine KiK je ušao u Hrvatsku i malo je reći, osvojio tržište najbržom ekspanzijom u zemlji. Sada je KiK u svim hrvatskim gradovima, a nedavno je otvorena 72., dok je dugoročni plan više od 100 filijala.

Na pravom mjestu u pravo vrijeme – KiK kupcima nudi zaista sve, od trendy odjeće za cijelu obitelj, nakita i ukrasa, dječjih igračaka, kućnih i ostalih potrepština, pa do modnih dodataka za kućne ljubimce – odlična kvaliteta za nevjerojatno povoljne cijene! Svakim danom KiK u Hrvatskoj zapošljava nove ljude, a trenutno se ponosi s više od 500 djelatnika. Ova uspješna tvrtka svojom efikasnošću postavlja nove trendove u poslovanju. Hrvatska je u odnosu na druge države u kojima KiK posluje u vrhu poslovanja, samo 2015. godine KiK je u Hrvatskoj ostvario promet od gotovo 34 milijuna eura.

Prva poslovnica otvorena je 1994. godine u njemačkom Düsseldorfu, danas KiK posluje s više od 3.260 filijala diljem Njemačke, Austrije, Češke, Slovenije, Hrvatske, Poljske i Slovačke u kojima zapošljava gotovo 22.000 radnika. Ovo mega poduzeće sa sjedištem u njemačkom Bönenu, godišnje ostvaruje promet više od 1,75 milijardi eura.

Na njemačkom je KiK skraćenica za „Kunde ist König”, što prevedeno znači “kupac je kralj“, a upravo to je i glavni moto ovog tekstilnog lanca.

(www.icv.hr)