Nastavljena briga za predškolsku djecu – prijavljena energetska obnova Dječjeg vrtića Cvrčak u Virovitici, projekt vrijedan gotovo 9 milijuna kuna

Nakon što je prijavljen projekt izgradnje dječjeg vrtića u Svetom Đurđu prijavljena su i još dva projekta vezana uz energetsku obnovu Dječjeg vrtića Cvrčak Virovitica i to na poziv za dostavu projektnih prijedloga “Energetska obnova zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja“.

Projekti se odnose na 3 zgrade Dječjeg vrtića Cvrčak, a obuhvaćaju zamjenu vanjske stolarije, zamjenu grijanja i izolaciju vanjskih zidova u zgradi 2 te zamjenu vanjske stolarije, izolaciju vanjskih zidova, izolaciju temelja, izvedbu toplinske izolacije na kosim i ravnim krovovima, zamjenu ventilacije te ugradnju solarnih kolektora u zgradi 3 i 4. Vrijednost projekta iznosi gotovo 9 milijuna kuna.

plenkovic kirinGrad Virovitica također pozdravlja inicijativu Vlade RH Hrvatske za uvođenje novih mjera za predškolski odgoj kojima se između ostalog namjerava financirati poboljšanje kvalitete usluga vrtića, što predviđa rad vrtića u dvije smjene, rad vrtića subotom i jeftiniju uslugu kako niti jedno dijete ne bi bilo zakinuto za predškolski odgoj. (virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content