Općini Špišić Bukovica dodijeljeno 400.000 kuna za izgradnju društvenog doma u Novom Antunovcu

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU, objavilo je Odluku o dodjeli EU sredstava za razvoj lokalne zajednice. Tako je Općini Špišić Bukovica, koja je na taj natječaj aplicirala projekt izgradnje društvenog doma u Novom Antunovcu, dodijeljeno 400.000 kuna navedenog ministarstva.

Podsjetimo, Općina Špišić Bukovica je u suradnji s Razvojnom agencijom VIDRA prijavila projektni prijedlog Izgradnja društvenog doma u Novom Antunovcu na poziv Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije za sufinanciranje projekata u 2017. godini prema programu održivog razvoja lokalne zajednice. Ukupna vrijednost projekta je 614.607,66 kuna.

Prema riječima načelnika općine Špišić Bukovica Hrvoja Milera, realizacijom ovog projekta osigurat će se bolji uvjeti rada za mnoge udruge građana koje djeluju u Novom Antunovcu te samim time omogućiti stanovništvu naselja kvalitetnije očuvanje etnoloških i kulturoloških vrijednosti te poboljšati kvalitetu i podignuti na višu razinu društveni život mještana naselja Novi Antunovac i cjelokupnog lokalnog stanovništva.

(www.icv.hr, vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content