Taekwondo klub Slatina uspješan na Prvenstvu Slavonije i Baranje

U Našicama je održano regionalno taekwondo natjecanje Prvenstvo Slavonije i Baranje na kojem je nastupio 215 natjecatelj iz 10 klubova sa područja Slavonije i Baranje. Za TKD klub Slatina je nastupilo 25 natjecatelja u dobi od 5 do 9 godina, a natjecali su se u sportskim borbama kategorije Mlađi kadeti (2006. – 2008. godište) i vrlo popularnom natjecanju za mlađe natjecatelje – KICK. U natjecanju KICK Slatina je imala 18 natjecatelja, a najbolji rezultat ostvario je Viggo Milaščević koji je u kategoriji M4 osvojio zlato te u finalnoj borbi napravio nevjerojatnih 96 udaraca u 20 sekundi te je ujedno najbolji natjecatelj turnira. Bronce su propale Kristijanu Krezneru, Reneu Milaščeviću, Marku Benešu, Ani Bljakaj i Stefani Oskomić.
S obzirom na broj osvojenih medalja, kao i veliki broj ostvarenih pobjeda svih članova kluba, Taekwondo klub Slatina je osvojio treće mjesto u disciplini KICK, te je od strane domaćina turnira nagrađen peharom.
Osim u Kicku mali taekwondoisti su se okušali i u sportskim borbama u kojima je nastupilo 7 natjecatelja. U kategoriji mlađih kateda su bili najmlađeg uzrasta, međutim ostvareni su odlični rezultati: Eva Gal (27 kg) – bronca, Uma Milaščević (36 kg) – bronca, Iskra Čvek (36 kg) – srebro, Nika Filković (39 kg) – srebro, Anja Radulović (43 kg) – bronca, Luka Vreš (33 kg) – bronca. (www.icv.hr, vle)