Tjedni raspored Kina Slatina

LJEPOTICA I ZVIJER
obiteljski, fantazija

24.03. u 17.00 sati
25.03. u 17.00 sati
26.03. u 17.00 sati

Priča i likovi koje publika poznaje i voli oživljava u spektakularnoj igranoj adaptaciji Ljepotice i zvijeri, Disneyjeva animiranog klasika koji postaje zadivljujuć filmski događaj slaveći jednu od najdražih priča ikad ispričanih.
Ljepotica i zvijer fantastično je putovanje Belle, pametne, lijepe i samostalne djevojke koju Zvijer zarobi u svom dvorcu. Unatoč svojim strahovima, Belle se sprijatelji sa začaranim osobljem te uviđa plemenito srce i istinskog princa koji se kriju iza Zvijerova strašnog izgleda. U filmu glume: Emma Watson kao Belle; Dan Stevens kao Zvijer; Luke Evans kao Gaston, zgodan, ali plitak seljak koji zavodi Belle; Kevin Kline kao Maurice, Bellin otac; Josh Gad kao Le Fou, Gastonov strpljivi ađutant; Ewan McGregor kao Lumiere, svijećnjak; Stanley Tucci kao Maestro Cadenza, čembalo; Gugu Mbatha-Raw kao Plumette, čarobnica; Nathan Wich kao Chip, šalica; Ian McKellan kao Cogsworth, sat; Emma Thompson kao čajnik, Gđa Potts.


POWER RANGERS

akcijski, avantura, ZF

24.03. u 19:15 sati
25.03. u 19:15 sati
26.03. u 19:15 sati

Radnja filma prati pet običnih tinejdžera, koji moraju postati neka vrsta superheroja kada saznaju da je njihov mali grad Angel Grove zajedno sa svijetom na rubu uništenja jer mu prijeti invazija izvanzemaljaca. Ubrzo otkrivaju da su oni jedini koji mogu spasiti Zemlju od propasti. No, kako bi to učinili, morat će prevladati svoje osobne probleme prije nego bude prekasno, te se udružiti kao Power Rangersi.

CHIPS
akcija, komedija, drama
24.03. u 21:30 sati
25.03. u 21:30 sati
26.03. u 21:30 sati

Shepard je policajac Jon Baker, a Michael Pena policajac Frank Poncherello, poznat kao i “Ponch”. Ova dva srednjovječna policajca su se upravo prijavila da patroliraju Los Angelesom i to iz posve različitih razloga – Baker je bivši profesionalni vozač motora koji pokušava spasiti svoj brak, a Ponch samouvjereni agent na tajnom zadatku.

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content