Keramika Modus na 20. Međunarodnom sajmu gospodarstva “Mostar 2017.”

Od 04. do 08. travnja 2017. godine u Mostaru, BiH održan je jubilarni 20. Međunarodni sajam gospodarstva Mostar 2017, na kojem se Republika Hrvatska predstavila kao zemlja partner. U sklopu predstavljanja projekta Hrvatske gospodarske komore „Hrvatska kupaonica“, predstavila se i tvrtka Keramika Modus iz Orahovice.

Na izložbenom prostoru su predstavljene keramičke pločice hexagon koje su trenutno apsolutni hit u svijetu keramike. Keramika Modus još prošle godine predstavila se na sajmu Cersaie u  Bologni malim dimenzijama i hexagonom i time postala jedan od lidera u diktiranju trendova na svjetskom tržištu keramičkih pločica.

Gospodarstvo Virovitičko-podravske županije ove godine bilo je zastupljeno na Mostarskom sajmu i opremanjem izložbenog prostora od preko 600m2, koje su radove izveli djelatnici „Slavonije Expo“ iz Orahovice. Izložbeni prostor Hrvatske gospodarske komore je posjetio hrvatski premijer Andrej Plenković, ostali visoki dužnosnici BiH i brojni posjetitelji, koji nisu krili zadovoljstvo viđenim hrvatskim proizvodima na štandu „Hrvatske kupaonice“. (hgk žk vtc, Ivod; foto: Facebook)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content