Virovitički i pitomački karate klubovi nastupili na turniru u Đurđevcu

Proteklog vikenda održan je Đurđevac open na kojemu su nastupili i članovi Karate kluba Virovitica. U uzrastu mlađih učenika do 26 kg i 28 kg Mislav Spajić i Marija Knežević su bili brončani, a u učeničkoj kategoriji +46 kg Domagoj Kesak je osvojio srebro.
U mlađe kadetskoj konkurenciji do 41 kg Luka Kafka je bio treći kao i Maja Kozlinger do 55 kg.
U kategoriji juniorki do 53 kg Monika Bubnjić osvojila je zlato, kao i Laura Pokupić u kategoriji do 59 kg, dok je Sara Blazević u uzrastu kadeta bila peta, kao i Dorijan Janošević i Filip Nađaković u učeničkim kategorijama.
U disciplini Kata prvo mjesto i zlatne medalje osvojili su Matija Relić u mlađim kadetima i Sara Malčec u juniorskom uzrastu, dok su u mlađe učeničkom uzrastu Lovro i Laura Erak bili brončani.
Na turniru su nastupili još:Filip Fosić, Filip Kafka , Chris Malčec, Mihael Štefović i Jakob Đebro koji se nisu uspjeli izborit za jedan od plasmana.
Na turniru su nastupili i članovi Karate kluba Pitomača. U uzrastu učenica B Jelena Tudić je bila treća, kao i Ema Tratnjak kod učenica A te Dorotea Grgičin u uzrastu Juniorki A. Alan Uremović okitio se zlatom u uzrastu seniora A, dok su učenice ekipno bile srebrne.
Još su nastupile Tena Tratnjak, Nina Domović, Leona Hustić i Petar Tudić. (www.icv.hr, vle)

IMG 20170408 125121 Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content