LAG “Virovitički prsten” predstavlja aktualne natječaje iz Programa ruralnog razvoja RH 2014. – 2020.

Lokalna akcijska grupa “Virovitički prsten”, u suradnji sa Savjetodavnom službom Virovitičko-podravske županije, počela je s organiziranjem predavanja na kojima predstavlja aktualne natječaje raspisane u sklopu Podmjere 4.1. »Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva« iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

Prvo predavanje, s ciljem upoznavanja potencijalnih prijavitelja o uvjetima prihvatljivosti, prihvatljivim aktivnostima, visini potpore, kriterijima odabira te postupcima dodjele potpore za pet raspisanih natječaja, održano je u Društvenom domu u Gornjem Bazju, gdje je u uvodu predavanja načelnik općine Lukač Đuro Bukvić upoznao nazočne s prijedlogom Zakona o poljoprivrednom zemljištu.

Predstavnici LAG-a “Virovitički prsten”, predavanje na istu temu, održat će 9. svibnja u 12 sati u Gradskoj vijećnici za predstavnike poljoprivrednih gospodarstava s područja grada Virovitice, a 10. svibnja s početkom u 16 sati u Vijećnici općine Suhopolje za predstavnike poljoprivrednih gospodarstava ove općine. (www.lagvip.hr)

DSCF5556 DSCF5555 DSCF5554 DSCF5553

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content