Saša Topić novi predsjednik Sportske zajednice Virovitičko podravske županije

U prostorijama Zajednice u Virovitici održana je izborna skupština Sportske zajednice Virovitičko podravske županije. Dosadašnji predsjednik Ivan Kućan dao je rezime svog rada u dosadašnja četiri mandata.

Nakon toga slijedio je izbor novog predsjednika. Za predsjednika je tajnim glasovanjem izabran Saša Topić, predstavnik Školskog sportskog saveza Virovitičko podravske županije.

U izvršni odbor su izabrani: Saša Topić, Tihomir Majstorović, Zlatko Novak, Vinko Oršulić, Krunoslav Moslavac, Željko Stipanić i Miroslav Tot. Dok su u nadzorni odbor izabrani Ivan Kućan, Boris Špiranec i Damir Blažević.

Saša Topić, inače profesor Tjelesne i zdravstvene kulture i ravnatelj osnovne škole Ivana Gorana Kovačića u Gornjem Bazju, naglasio je da će se zauzeti za povećanje izdvajanja za sport na prostoru Županije, kako bi sportski savezi i klubovi mogli normalno funkcionirati. Sportska zajednica Virovitičko podravske županije dosadašnjem predsjedniku Ivanu Kućanu se zahvalila prigodnim poklonom umjetničkom slikom. (www.icv.hr, mš)