Veliki predizborni skup za načelnika Hrvoja Milera i župana Igora Androvića održan u Špišić Bukovici

U ponedjeljak, 15. svibnja, u prepunom Hrvatskom domu u Špišić Bukovici održan je predizborni skup koalicije stranaka HDZ – HSLS – HSP – HSP AS – HDSSB za Virovitičko-podravsku županiju te HDZ i HSP dr. Ante Starčević za općinu Špišić Bukovica. Predizbornom skupu nazočili su: potpredsjednik Hrvatske demokratske zajednice i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, saborski zastupnik i predsjednik HDZ-a Virovitičko-podravske županije Josip Đakić, kandidat za župana Virovitičko-podravske županije Igor Andrović, kandidati za njegove zamjenike Marijo Klement i Darko Žužak, saborska zastupnica Vesna Bedeković, županijski predsjednik HSP AS Renato Poldrugač, načelnik Općine Špišić Bukovica Hrvoje Miler, načelnik Općine Suhopolje Marijan Brlek, predsjednik OO HDZ Špišić Bukovica Zoran Raptavi…

IMG 3246

Nakon predstavljanja liste HDZ-a i HSP dr. Ante Starčevića za Općinsko vijeće, nazočnima se obratio sadašnji i budući načelnik Općine Špišić Bukovica Hrvoje Miler, koji je podsjetio na odrađene projekte na području cijele općine te dodao:
– U proteklom razdoblju izgrađena je kanalizacija u Špišić Bukovici te će u idućem periodu biti izgrađena i u ostalim naseljima u općini. Izgrađene su i nove područne škole te je rekonstruirana i matična škola August Cesarec. Vaš glas na izborima u nedjelju bit će mi velika potpora, ali i obaveza nastavka svih započetih projekata. Uz vaš glas i pomoć svih ovih vrijednih ljudi s naše liste sve projekte ćemo i završiti – naglasio je Miler.

Predstavljeni su i kandidati koalicije HDZ – HSLS – HSP – HSP dr. Ante Starčević – HDSSB liste za Županijsku skupštinu čiji je nositelj Tomislav Tolušić.

IMG 3254

Prisutnima se obratio kandidat HDZ-a za župana Virovitičko-podravske županije Igor Andrović:
– U ovo predizborno vrijeme svi nešto obećavaju. Razlika je samo u tome tko i ispunjava sva ta obećanja. A vaš načelnik Hrvoje do sada je ispunio sve što je i obećao prije 4 godine. Jer iza njega stoji i Virovitičko-podravska županija, i saborski zastupnici, a sada i ministar Tolušić. Sudjelovali smo u velikom broju projekata, a i ubuduće ćemo sudjelovati, pogotovo u projektima Europske unije. U tome će nam zasigurno pomoći i naša županijska razvojna agencija VIDRA koja je do sada nebrojeno puta opravdala titulu za najbolju razvojnu agenciju u RH – dodao je Andrović.

IMG 3258

Nazočnima se obratio i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a VPŽ saborski zastupnik Josip Đakić:
– Danas kada smo pred vama s kandidatima za općinsko vijeće i županijsku skupštinu. Ali i župana i načelnika. Danas to moramo ponoviti. Jer to je potvrda vjerodostojnosti. Vi ste naša snaga, bez vas i vaše potpore ne bi bilo ni ostvarenih projekata, ni završene infrastrukture. Uvijek mi kažu u Zagrebu, vi ste jedina županija koja je bila cijela plava nakon prošlih izbora. I ovaj put želim da nam kažu da smo mi jedini koji smo napravili još više nego na prošlim izborima. Bez toga, nećemo imati ljude u ministarstvima i agencijama, ljude koji će pomagati svima nama rješavanjem projekata i lobiranjem. Stoga je bitno da 21. svibnja, izađete u što većem broju na izbore i date potporu našem Hrvoju, Igoru, našim listama. Jer bez toga, nema ni završenih projekata, ni novca iz fondova, ni raznoraznih potpora – naglasio je Josip Đakić.

IMG 3285

Prisutnima se obratio nositelj liste za Županijsku skupštinu, ministar Tomislav Tolušić, koji je kazao:
– Ako se vratimo u 2008. godinu, prije Hrvoja i mene kao župana, nije bilo sportske dvorane u Špišić Bukovici, nije bilo ni nove škole u Rogovcu. Bušetina nije imala najljepšu školu u Virovitičko-podravskoj županiji. Puno je projekata odrađeno, ne mogu se ni sjetiti svega. Uvjeren sam da je Hrvoje najbolji izbor za načelnika jer možete vidjeti na njegovom letku projekte koje je planirao za razdoblje od 4 godine. Sve će i odraditi, zato što 2/3 njih ima građevinsku i sve potrebne dozvole. Sada samo čeka njihovo odobrenje za financiranje iz fondova. I zato, 21. svibnja, izađite na birališta i dajte potporu svim tim projektima, da bi svima vama bilo još ugodnije živjeti na području općine Špišić Bukovica – dodao je Tolušić. (www.hdz-vpz.com)

[g-gallery gid=”409295″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content