Javni poziv za prikupljanje uzoraka meda za 12. županijsko i 9. međunarodno ocjenjivanje meda koje će se održati u sklopu Agroexpa 16. rujna

Virovitičko-podravska županija i Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Virovitica, u suradnji s pčelarskim udrugama na području Virovitičko-podravske županije, objavile su Javni poziv za prikupljanje uzoraka meda za 12. županijsko i 9. međunarodno ocjenjivanje meda.

Na natjecanje se mogu prijaviti svi zainteresirani pčelari, popunjavanjem obveznog obrasca Prijavnice koja se može pronaći ovdje, te dostavljanjem uzorka meda. Obrazac prijavnice moguće je dobiti i u Upravnom odjelu za gospodarstvo, poljoprivredu i europske fondove Virovitičko-podravske županije, Trg Ljudevita Patačića 1, 33000 Virovitica, a dostupan je i na stranicama: www.vpz.hr

Prijavnicu je potrebno čitko popuniti te dostaviti na navedenu adresu zajedno s uzorcima meda. Uzorke meda natjecatelji dostavljaju u staklenci zapremine cca 400 g. meda. Svaki uzorak sastoji se od tri staklenke.

Prijave i uzorci dostavljaju se najkasnije do 21. kolovoza 2017. godine na adresu: Virovitičko-podravske županije, Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu i europske fondove, Trg Lj. Patačića 1, 33000 Virovitica, 033/638-140 (kontakt osoba: Predrag Mrmoš) ili 033/638-141 (kontakt osoba: Dario Ripli).

Odluka o odabiru najboljeg meda u 2017. godini i rezultati ocjenjivanja biti će javno objavljeni u prigodi obilježavanja sajamske manifestacije „Agroexpo 2017“ koja će se održati 16. rujna 2017. godine u Virovitici. (www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content