Ovog vikenda u kinu PARK pogledajte: “Dunkirk” i “Vrapčić Richard”

U virovitičkom kinu PARK ovog vikenda pogledajte:

22.7.2017. – 20:00 – Dunkirk

6.22.07. dunkrikFilm vjerno prikazuje događaje tijekom nevjerojatne bitke kod Dunkirka te evakuacije savezničkih vojnika iz Belgije, Britanije i Francuske koji su bili odsječeni i opkoljeni njemačkom vojskom u Francuskoj od 27. svibnja do 4. lipnja 1940. godine. Evakuacijom je tada spašeno preko 300.000 vojnika.

23.7.2017. – 18:00 – Vrapčić Richard

9.30.7.2017 16 09 40 RichardTheStork HRVrapčić Richard, siroče kojeg su od rođenja odgajale rode, vjeruje da je jedan od njih. Ali kad dođe vrijeme za migraciju, njegova obitelj roda mora mu otkriti njegov pravi identitet i ostaviti ga u šumi, jer ne bi preživio putovanje do Afrike.  Odlučan u tome da dokaže da je on ipak roda, Richard sam kreće sam na jug, te mu se pridružuje ekscentrična sova Olga s izmišljenim prijateljem i Kiki, narcisoidni papagaj, disko-pjevač. Na ovom epskom putovanju, suočit će se sa brojnim preprekama, poput smrtonosnih šišmiša, golubova koji su ovisnici o internetu i  vrana mafijaša. Kad konačno stignu u Afriku, Richard će morati spasiti svog brata rodu iz kandži čudovišnog jazavca. Najmanja roda će morati naučiti da je najveći vrabac kako bi oslobodila svoj pravi potencijal i ponovo se ujedinila sa svojom obitelji.

Pretprodaja karata na blagajni Poslovnog parka radnim danom od 7 do 15h.

UKOLIKO ULAZNICE NISU RASPRODANE U PREDPRODAJI, prodaja karata počinje sat vremena prije svake projekcije. Cijena karte je 20 kuna. (promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content