Posložena trenerska križaljka u Viro Virovitici

Novi rukometni prvoligaš Viro Virovitica napravio je prvi korak u pripremi za iduću sezonu. Uprava kluba donijela je odluku o trenerima svih ekipa. Tom prilikom se naglasak stavio na trenere u školi rukometa, kako bi se podigla razina rada i postigli bolji rezultati.
Damir Vašarević i dalje ostaje trener prve momčadi koju očekuje puno jača konkurencija nego protekle sezone.
Kadeti i mlađi kadeti će u novoj sezoni imati zajedničkog trenera, a to je Željko Poljak. Oni će se natjecati u 1. jedinstvenoj kadetskoj ligi, mlađi u 1. mlađoj kadetskoj ligi sjever.
Dječake rođene 2004. godine i mlađe će voditi Darko Grdić, koji je protekle dvije sezone vodio rukometašice Pitomače.
Treneru dječaka rođenih 2006. godine i mlađih Marku Crljeniću, koji su se jedini u klubu prošle sezone plasirali na državnu završnicu, u radu će pomagati Luka Poljak.
Za ekipu dječaka rođenih 2008. godine i mlađih predviđen je trener Darko Međimorec, dok bi Matej Smiljanec trebao okupiti novu ekipu dječaka rođenih 2010. godine i mlađih.
Franjo Meter, koji ima veliko međunarodno trenersko iskustvo, protekle sezone radio je sa vratarima prve i kadetske ekipe. U novoj sezoni koordinirat će rad svih mlađih uzrasta, a usput će trenirati sve vratare u klubu.
Tri trenera imaju A licencu, četiri B, a jedan C. To potvrđuje da će se u klubu i dalje kvalitetno raditi, te možemo očekivati još bolje rezultate. (www.icv.hr, ms)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content