Sokijevi Pokemoni iz Feričanaca pobjednici su Prvog memorijala ”Željko Milosavljević-Kustura” u Čačincima

U organizaciji nogometnog kluba Mladost Čačinci, na igralištu pokraj sportske dvorane, održan je 1. memorijalni noćni malonogometni turnir ”Željko Milosavljavić-Kustura” u znak sjećanja na nedavno preminulog, dugogodišnjeg člana Uprave kluba. Nazočne je na svečanom otvaranju pozdravio predsjednik kluba Alen Jurenac:
– Željko bio je veliki čovjek i sjajan nogometni radnik. Danas zapravo ne možemo vjerovati da radimo ovaj turnir za njega, još uvijek ga očekujemo da dođe u prostorije kluba i da zajedno naporno radimo za našu Mladost. Hvala svim ekipama koje su došle u velikom broju, Kustura je to i zaslužio. – rekao je Jurenac.

Turnir je otvorio načelnik općine Čačinci Mirko Mališ:
-Teško je danas bilo što reći, do jučer smo zajedno radili smišljali nove planove za budućnost kluba, a danas Željka više nažalost nema s nama. Najmanje što možemo učiniti je prirediti ovakav turnir za njega i posebno sam ponosan na veliki broj iznimno kvalitetnih ekipa. Ovaj turni će zasigurno postati tradicionalan jer će Željko zauvijek biti u našim srcima. – rekao je Mališ.

Na turniru je sudjelovalo 17 ekipa iz cijele regije, od Feričanaca do Virovitice, a igralo se kup sustavom, dakle na ispadanje. Nakon sjajnih utakmica u samoj završnici našli su se Sokijevi Pokemoni iz Feričanaca i MNK Slatina 1 i u odličnoj zanimljivoj završnici slavili su Feričančani s konačnih 1:0. Pobjednicima je pripao pokal i novčana nagrada u iznosu od 1.700 kn.

Drugoplasirani MNK Slatina 1 također je kući ponio pokal i nagradu od 1.080,00 kuna dok je treće mjesto pripalo ekipi Baksuza iz Mikleuša koji su svoju novčanu nagradu od 680 kuna poklonili obitelji Milosavljević. (www.icv.hr, vg; foto: Vladimir Grgurić)

[g-gallery gid=”418194″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content