8. PAUČINA 26. kolovoza u Orahovici

Udruga PAUK poziva sve ljubitelje dobre glazbe i zabave na 8. PAUČINU koja će se održati 26. kolovoza s početkom od 20.00 sati u ORAHOVICI na Ranču „KORAL“.

Na ovogodišnjoj PAUČINI najavljeni su nastupi bendova: MORTAL KOMBAT iz Beograda, ONE STEP AWAY iz Zagreba i MERROW iz Osijeka. Mix žanrova i tvrdih riffova od stoner groovea, melodičnog punka pa sve do heavy metala idealni su za sve štovatelje žestokog rock zvuka, a osim bendova posjetitelje će do jutra zabavljati DJ EWAN, DJ Embee i DJ Distinctive na DISCO KOMBI STAGEu koji će biti postavljen na velikoj livadi na RANČU.

U idiličnom šumskom okruženju i rasplesanim ritmovima posjetitelji će također uživati u paljenju tradicionalnog velikog ljetnog krijesa (najvećeg dosad) i vrlo popularnoj utrci Rakija Run, a moći će uživati i u gastro delicijama masteršefa DŽOMBE koji priprema domaće pizze u svojoj KUĆI BABE VJEŠTICE.

PAUČINA je kao i prijašnjih godina organizirana kao mjesto susreta udruga na području Slavonije s ciljevima koji promiču volonterizam i aktivno uključivanje mladih u kreiranje različitih sadržaja i projekata u svojim sredinama, a omogućava umrežavanje i otvaranje vrata budućim suradnjama sa sličnim udrugama te je pod pokroviteljstvom TZG Orahovica.

Ulaznice možete kupiti u pretprodaji po 30 kn, a na dan događaja na samom ulazu za 40 kn. Pretprodaja ulaznica odvijati će se u Club Blues Orahovica od 18.08. do 25.08. (www.icv.hr, facebook)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content