Do početka školske godine bit će gotov slatinski „sportski hram“: Pogledajte kako napreduju radovi na Sportskoj dvorani Srednje škole Marka Marulića

- PROMO -

Nakon što je Virovitičko-podravska županija provela postupak javne nabave te ugovorila radove na energetskoj obnovi Sportske dvorane Srednje škole Marka Marulića Slatina s izvođačem radova Iver d.o.o. Čepin, traju radovi na energetskoj obnovi sportskog zdanja mnogobrojnih slatinskih školaraca i sportaša. Vrijednost navedenih radova iznosi 4.712.201,81 kuna, a energetski će se obnoviti 2.157 četvorna metra. Stručni nadzor provest će tvrtka Arhis d.o.o. Slatina.

Ovim projektom koji je prijavila Virovitičko-podravska županija uz suradnju s VIDRA-om (od Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja, odobreno je 1.848.326,25 bespovratnih kuna), poboljšat će se toplinska zaštita ovojnice, zamijenit će se stolarija, rasvjetna tijela, obavit će se rekonstrukcija plinske kotlovnice i zamjena ventilacije zgrade školske-sportske dvorane s ciljem smanjenja utroška energije i štetnih emisija CO2. (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

[g-gallery gid=”420463″]

Povezane vijesti

Skip to content