Fotogalerija: Spektakularnim koncertom Petra Graše i vatrometom zatvoreno Rokovo 2017.

Posljednja večer ovogodišnjeg Rokova 2017. protekla je u pravom slavljeničkom ozračju. Započelo je s koncertom virovitičkog Ohio benda koji je izveo izvrsne rock, blues i soul hitove, no prava euforija nastala je kada se na glavnu pozornicu popeo Petar Grašo, jedan je od najpoznatijih hrvatskih pjevača i kantautora. Hitovi su se redali jedan za drugim, a Petrova vrhunska interpretacija rijetko koga je mogla ostaviti ravnodušnim. Ovaj veliki glazbenik i miljenik publike otpjevao je svoje najveće hitove kao što su „Moje zlato“, „Ne znan za se“, „ Uvik isti“, ali i niz starijih uspješnica koje publika itekako dobro pamti i koje su i danas među omiljenim pjesmama u Hrvatskoj. “Lomi me” ,“Lakše mi je s njom”, “Sve nas manje ima tu”, “Vera od suvoga zlata”, “Utorak”, „Ljubav sve pozlati“, „Ne boli me“ i još brojne druge hitove pjevalo je tisuće fanova zajedno s Petrom, a iza svake je uslijedio gromoglasan pljesak.

MG 0668U ponoć je na pozornicu izašao i virovitički gradonačelnik Ivica Kirin te još jednom svima čestitao Dan grada i blagdan sv. Roka. Potom je uslijedio i tradicionalni vatromet kojim je zatvoreno Rokovo 2017.

MG 0631Mnoštvo posjetitelja i reakcije potvrđuju da je proslava 783 rođendana Grada Virovitice i ove godine opravdala povjerenje i Virovitičana i njihovih gostiju. Iza nas je još jedno sadržajno i iznimno uspješno Rokovo… (www.icv.hr, mb, foto: Matija R.)

[g-gallery gid=”423493″ random=”1″]

[g-gallery gid=”423538″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content