KUC Virovitica započinje novu sezonu, pozivaju djecu i mlade da im se pridruže u stvaranju plesne umjetnosti

Kulturno-umjetnički centar od ponedjeljka, 4. rujna kreće s novom sezonom. Svi zainteresirani za suvremeni ples mogu se upisati i pridružiti ekipi KUC-a u stvaranju plesne umjetnosti. KUC još od 1993.godine sustavno i kontinuirano sudjeluje u programima edukacije djece i mladih (predškolske, osnovnoškolske i srednjoškolske dobi) koje su vezane za sve oblike suvremene plesne kulture, kao i scenske i izvedbene aktivnosti. Djeca i mladi raspoređeni su prema dobnim skupinama, od tri godine na dalje.

Satovi se održavaju u Virovitici, Pitomači i od ove školske godine u Suhopolju. U Virovitici u dvoranama vrtića “Cvrčak”, u Pitomači u dvorani vrtića “Potočnica”, dok će se u Suhopolju satovi održavati u dvorani Osnovne škole Suhopolje. KUC u Virovitici ušao je u 25. godinu rada i postojanja te će ove školske godine u mnogočemu obogatiti svoj program.

Cilj je plesom i pokretom ući u sve sfere života i ostvariti međusobnu neverbalnu komunikaciju, a pri tome razvijati maštu, kreativnost, samopouzdanje, pozitivan međuljudski odnos, toleranciju i ljubav prema suvremenom plesnom izričaju.

Kontakt, upis i dodatne informacije možete na mobitel: 091/ 529 95 17, mail: [email protected] te na Facebook stranici KUC Virovitica.

(www.icv.hr, ml)

[g-gallery gid=”424877″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content