UOSI Virovitica organizirala natjecanje u ribolovu za osobe s invaliditetom

Udruga osoba s invaliditetom Virovitica u Budakovcu je organizirala natjecanje u ribolovu za osobe s invaliditetom. Okupili su šest ekipa s područja četiri županije, i to: Udrugu paraplegičara i tetraplegičara Osiječko-baranjske županije, Udrugu tjelesnih invalida Bjelovar, “Bolje sutra” iz Koprivnice, Društvo multiple skleroze Virovitičko-podravske županije i UOSI Virovitica.

Nakon zabavnog natjecateljskog druženja rezultati su slijedeći:
1. mjesto ekipa UOSI Virovitica s ulovom od 2,050 kg
2. mjesto ekipa “Bolje sutra” s ulovom od 1,920 kg
3. mjesto ekipa UPIT Osijek s ulovom 0,685 kg

U pojedinačnom natjecanju prvo mjesto osvojio je Davor Zobec s 0,935 kg, potom Josip Mraz s 0,580 kg, dok je na trećem mjestu s ulovom od 0,420 kg Dražen Higl.

U organizaciji natjecanja pomogli su Športski ribolovni klub Karas i Općina Gradina. – Zahvaljujemo se svim sudionicima, volonterima, donatorima i ljudima dobre volje koji su sa velikim srcem i voljom pomogli u organizaciji. Nadamo se da će se ovo natjecanje održati i iduće godine, a po dojmovima sudionika dalo se zaključiti da su bili oduševljeni prirodom i ambijentom kojim su bili okruženi. – rekao je tajnik Udruge osoba s invaliditetom Virovitica Dejan Vargović.

(www.icv.hr, ml; foto: Dejan Vargović)

[g-gallery gid=”422393″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content