Ovog tjedna u virovitičkom kinu PARK pogledajte: animirani “Mali BigFoot”, akcijski “Kingsman” i animirani “Lego Ninjago”

Ovog tjedna u virovitičkom kinu PARK pogledajte:

26.09.2017. – MALI BIGFOOT -​​​​​​​​​​​​​​​ 18:00h

4. 10.09.2017. 14 15 32 SonBigfoot HR novi – kopija 1Trinaestogodišnji Adam kreće u potragu za svojim davno izgubljenim ocem. Ubrzo otkriva da mu je otac ni više ni manje nego legendarni Bigfoot koji se godinama skrivao duboko u šumi kako bi zaštitio sebe i svoju obitelj od velike korporacije HairCo., koja želi izvoditi eksperimente s njegovim DNA-om. Otac i sin počinju nadoknađivati izgubljeno vrijeme, a Adam uskoro otkriva kako također ima super-moći. Međutim, nije svjestan da je njegova potraga za ocem dovela korporaciju HairCo. bliže Bigfootu.

30.09.2017.​​ ​​​​​​​​​​​​​​​​- KINGSMAN ​​​​​​​​​​​​​​​- 19:00h

9. 30.09.2017. Kingsman 2 HR zadnjiKingsman: Tajna služba, uveo vas je u svijet Kingsmana – nezavisne, međunarodne obavještajne agencije, čiji je glavni cilj održati svijet sigurnim. U novom nastavku naši junaci se suočavaju s novim izazovima. Kada njihovo sjedište bude uništeno,  njihovo putovanje će ih odvesti do otkrića srodne špijunske agencije u SAD-u pod nazivom Statesman, koja datira iz vremena kada su obje agencije osnovane. U novoj avanturi koja testira njihove granice i snage, ove dvije elitne agencije će se morati udružiti kako bi pobijedili nemilosrdnog zajedničkog neprijatelja.

01.10.2017.​​ -​​​​​​​​​​​​​​​ LEGO​​ NINJAGO ​​​​​​​​​​​​​​​- 17.00h

8. 01.10.2017. LegoNinjago HR noviMladi Lloyd, aka Zelena Ninja, će se zajedno sa svojim prijateljima, koji su svi tajni ratnici, boriti za Ninjago grad. Pod vodstvom mudrog kung fu majstora Wua, morat će pobijediti zlog Garmadona, koji je ujedno otac mladog Lloyda. U ovoj epskoj borbi oca i sina, nedisciplinirani tim suvremenih ratnika morat će naučiti surađivati zajedno kako bi oslobodili svoju pravu snagu.

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content