Ovog vikenda u kinu PARK pogledajte: horor “Ono”, akcijski “Logan Lucky” te animirani “Mali BigFoot”

Ovog vikenda u kinu park pogledajte čak tri projekcije. Poslovni park i kino Park, zbog velike navale i rasprodanih ulaznica još jednom će ponoviti projekciju kino hita “Ono”, te animiranog “Malog BigFoota”, a u subotu još pogledajte akcijski “Logan Lucky”, priču je to o dvojici braće koji planiraju izvesti veliku pljačku tijekom NASCAR utrke

14.9.2017. ČETVRTAK – ONO – 19:00h

Kada počnu nestajati djeca iz gradića Derry, Maine, grupa djece će se suočiti sa svojim najvećim strahovima kada će se morati suočiti sa zločestim klaunom Pennywiseom, čija povijest nasilja i ubojstava datira daleko u prošlost.

16.09.2017.​​ SUBOTA – LOGAN​​ LUCKY – 19:00h

Priča je to o dvojici braće koji planiraju izvesti veliku pljačku tijekom NASCAR utrke. U glavnim su ulogama Channing Tatum i Adam Driver, a odličnu glumačku ekipu čine još i Daniel Craig, Riley Keough, Seth MacFarlane, Sebastian Stan, Katie Holmes i sve popularnija Katherine Waterston.

17.09.2017.​​ NEDJELJA ​​​​​​​​​​​​​​ MALI​​ BIGFOT ​​​​​​​​​​​​​​​ 17:00

Trinaestogodišnji Adam kreće u potragu za svojim davno izgubljenim ocem. Ubrzo otkriva da mu je otac ni više ni manje nego legendarni Bigfoot koji se godinama skrivao duboko u šumi kako bi zaštitio sebe i svoju obitelj od velike korporacije HairCo., koja želi izvoditi eksperimente s njegovim DNA-om. Otac i sin počinju nadoknađivati izgubljeno vrijeme, a Adam uskoro otkriva kako također ima super-moći. Međutim, nije svjestan da je njegova potraga za ocem dovela korporaciju HairCo. bliže Bigfootu.

Pretprodaja ulaznica na blagajni Poslovnog parka radnim danom od 7 do 15h.

UKOLIKO ULAZNICE NISU RASPRODANE U PREDPRODAJI, prodaja karata počinje sat vremena prije svake projekcije. Cijena karte je 20 kuna. (promo)