Povodom Dana Virovitičko-podravske županije položeni vijenci i zapaljene svijeće kod Spomen obilježja poginulim braniteljima u Virovitici

U povodu Dana Virovitičko-podravske županije danas će se u 11 sati u Kazalištu Virovitica održati svečana sjednica Županijske skupštine. Sjednici će nazočiti i predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković te brojni drugi uvaženi gosti.

Prije sjednice kod spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu na Gradskom groblju u Virovitici brojna izaslanstva položila su vijence i zapalila svijeće u spomen na sve hrvatske branitelje, posebno one koji su položili svoje živote u stvaranju suverene i samostalne Republike Hrvatske. Počast poginulima za Domovinu odalo je izaslanstvo Virovitičko-podravske županije predvođeno županom Igorom Androvićem, izaslanstvo Grada Virovitice na čelu s gradonačelnikom Ivicom Kirinom, izaslanstvo Ministarstva hrvatskih branitelja predvođeno pomoćnikom mistra Nenadom Križićem, izaslanstvo Policijske uprave Virovitičko-podravske, kao i mnogobrojnih udruga proizašlih iz Domovinskog rata s područja županije. (www.icv.hr, mb, foto: Matija R.)

[g-gallery gid=”424941″ random=”1″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content