Rukometaši Viro Virovitice gostuju u Đakovu, Lavice dočekuju Podravku Lino

Rukometaši Viro Virovitice gostuju u Đakovu

U trećem kolu prve rukometne lige sjever rukometaši Viro Virovitice gostuju u Đakovu. Đakovo je trenutno posljednjeplasirana ekipa u ligi. To ne smije zavarati virovitičke rukometaše, jer su Đakovčani niz godina u vrhu hrvatskog rukometa. Ako virovitička momčad ponovi igru iz utakmice sa Vidovcem, mogu se očekivati dobre vijesti iz „Srca Slavonije“. Utakmica se igra u nastavno sportskoj dvorani u Đakovu u subotu 30. rujna u 19 sati. Na web stranici www.rk-viro-virovitica.com možete UŽIVO pratiti tijek utakmice.

Lavice dočekuju Podravku Lino

Ovog vikenda počinje natjecanje u 2.ligi sjever za žene. Već u prvom kolu rukometašice Tvin Virovitice u sportskoj dvorani Tehničke škole u subotu 30.rujna u 19 sati imaju težak ispit. Dolazi druga ekipa koprivničke Podravke. Ulaz na utakmicu je slobodan.

Međusobni susret kadetkinja Tvin Virovitice i Pitomače

U prvom krugu 1.kadetske lige igraju se međusobni susreti ekipa koje su u paru. U obnovljenoj sportskoj dvorani osnovne škole Petra Preradovića u Pitomači u nedjelju 1.listopada u 11 sati igraju kadetkinje Pitomače i Tvin Virovitice.

Kadeti Viro Virovitice i Slatine u Dugom Selu

U prvom krugu 1.jedinstvene kadetske lige rukometaši Viro Virovitice i Slatine gostuju u Dugom Selu. U nedjelju 1.listopada u gradskoj sportskoj dvorani igraju s Dugim Selom i Karlovcem. Turnir se igra od 10 do 15 sati.

Dječaci B gostuju u Vidovcu

U prvom krugu 1.lige dječaka B mali rukometaši Viro Virovitice , ,koji su podijeljeni u dvije momčadi gostuju u Vidovcu.. U tamošnjoj sportskoj dvorani osnovne škole u subotu 30.rujna igraju s vršnjacima iz Vidovca i Varaždina. Turnir se igra od 10 do 14 sati. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content