Tavanski prostor OŠ Ivana Gorana Kovačića u Zdencima postat će multimedijski centar

Tavanski prostor Osnovne škole Ivana Gorana Kovačića u Zdencima postat će moderni multimedijski centar te će se tako značajno unaprijediti uvjeti obrazovanja u ovoj školi. Naime, virovitičko-podravski župan Igor Andrović i ministrica Gabrijela Žalac potpisali su ugovor o bespovratnih 490.000,00 kuna Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU.

Potpisivanje je održano u Zagrebu u sklopu II. kruga ugovora po Programu održivog razvoja lokalne zajednice (PORLZ) i Programu podrške regionalnom razvoju (PPRR), putem kojih je slabije razvijenim jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave dodijeljeno dodatnih 50 milijuna kuna za razvojne projekte.

IMG 37432U Zdencima je riječ o projektu po Programu održivog razvoja lokalne zajednice i po Programu podrške regionalnom razvoju, „Rekonstrukcija – prenamjene tavanskog prostora u multimedijski prostora OŠ Ivana Gorana Kovačića u Zdencima“. Vrijednost projekta iznosi 2.020.000,00 kuna. Nositelj projekta, koji je izradio Upravni odjel za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu VPŽ u suradnji s VIDRA-om, je Virovitičko-podravska županija. (www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content