Dan dobrovoljnih darivatelja krvi: sutra, 25. listopada uručit će se zahvalnice za višestruko darivanje krvi

Obilježavanjem Dana dobrovoljnih davatelja krvi, 25. listopada Hrvatski Crveni križ želi odati počast i zahvaliti svim dobrovoljnim davateljima krvi koji darujući krv spašavaju mnoge ljudske živote. Hrvatski Crveni križ upućuje iskrene čestitke svim dobrovoljnim davateljima krvi povodom njihovog dana i izraze iskrene zahvalnosti za plemenitost i humanost koju su dosada iskazali u solidarnosti sa svima kojima je njihova krv bila neophodno potrebna.

Poštovani dobrovoljni davatelji krvi budite ponosni jer ste svojim humanim davanjem dijela sebe spasili mnoge živote i mnogima vratili osmijeh na lica.

Svim dobrovoljnim davateljima krvi želimo puno zdravlja i sreće uz osobni uspjeh u životu.

Sutra, 25. listopada u 13 sati održat će se svečanost uručivanja zahvalnica za višestruko darivanja krvi u prostoru Dnevnog boravka Crvenog križa Virovitica. Zahvalnice će se tako uručiti davateljima krvi koji su u ovoj godini dali krv 35,50,55,75 i 100 puta. Davatelji krvi koji su ovoj godini krv dali 1,5,10,20,25,30 i 40 puta te dobitnici obiteljske zahvalnice za redovno i kontinuirano davanje krvi kroz pet godina, dobit će zahvalnice preko svojih Općinskih društava Crvenog križa, odnosno klubova davatelja krvi.

Hrvatski Crveni križ
GDCK Virovitica

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content