Gradska knjižnica i čitaonica Virovitica uručila nagrade najčitateljima

U povodu Dana Gradske knjižnice i čitaonice Virovitica djelatnice knjižnice na čelu s ravnateljicom Višnjom Romaj dodijelile su nagrade najčitateljima.
U kategoriji predškolskog uzrasta nagradu je dobila četverogodišnja Lana Karakašić iz Virovitice sa 110 pročitanih slikovnica. U kategoriji osnovnoškolaca nagradu je dobila Antonija Marina iz Virovitice koja je pročitala 59 knjiga, a nagradu u kategoriji srednjoškolaca Marina Kuzman iz Gradine za ukupno 96 pročitanih knjiga.

U kategoriji odraslih nagradu je dobila Vesna Kučan iz Virovitice koja je pročitala 176 knjiga, a u kategoriji obitelji nagrada je pripala obitelji s najviše pročitanih jedinica knjižne i neknjižne građe, ukupno 160 uradaka, obitelji Vlaislavljević iz Virovitice. Na dodjeli nagrada najčitateljima nazočila je i zamjenica gradonačelnika Virovitice Vlasta Honjek Golinac.
Osim toga, Knjižnica je povodom svoga dana omogućila svim učenicima prvih razreda osnovnih škola s područja grada besplatnu godišnju članarinu, a ostali članovi mogu vratiti knjige bez naplate zakasnina. (www.icv.hr, bs)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content