Miran Janečić novi predsjednik HDZ-a Slatina

Prvi put od demokratskih promjena u Slatini su održani unutarstranački izbori po načelu jedan član – jedan glas. Na izborima je glasovalo 377 članova od čega je 300 glasova dobio Miran Janečić ili 79,58 % a drugi kandidat Josip Job dobio je 74 glasa. Nevažeća su bila tri listića.

Miran Janečić, rođen 1974. godine, član HDZ-a od 1997, uspješan je poslovni čovjek, direktor slatinskog komunalnog poduzeća Komrad, predsjednik Županijske skupštine i aktivan u nizu udruga. Uvjerenje novoizabranog predsjednika HDZ-a je da će ta stranka, nakon ovih izbora i podrške koju je dobio, ponovno postati najjača politička snaga u Slatini.

Za predsjednike temeljnih organizacija izabrani su: Kruno Fabijanac, Slatina sjever, Boris Radočaj, Slatina jug, Krunoslav Šarabok, Slatina zapad, Juraj Randelj, Slatina istok, Zlatko Borovec, za sela Donji Meljani, Bistrica i Sladojevački Lug, Tomislav Kizivat, za sela Sladojevci i Radosavci, Josip Hetrih, Kozice, Željko Kolinger, Gornji Miholjac i Darko Grgić, za sela Medinci, Markovo i Novi Senkovac. (www.icv.hr, žf)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content