Održana manifestacija “Jesen i Dani kruha” u Slatini

Tradicionalna manifestacija Jesen i Dani kruha u Parku 136. brigade okupila je više stotina učenika, roditelja, učitelja i posjetilaca. Učenici i učitelji osnovnih škola iz Slatine, Nove Bukovice i Čađavice pripremili su prodajnu izložbu kolača, kruha i voća koju su otvorile Martina Tepeš, članica Gradskog vijeća, Tihana Biščan, Savjetodavna služba Slatina i Vanja Lazić, direktorica Turističke zajednice Grada Slatina. Svoje proizvode od meda kao i razno voće izložili su najaktivniji OPG-ovci sa slatinskog područja.

U scenskom programu nastupila su djeca iz Dječjeg vrtića Suncokret, Dječjeg vrtića Zeko, OŠ Eugena Kumičića, OŠ Josipa Kozarca, OŠ Davorin Trstenjak Čađavica s Područnim školama Ilmin Dvor i Sopje, OŠ Vladimira Nazora Nova Bukovica i Osnovna glazbena škola Slatina.

Nakon programa u glazbenom paviljonu predstavnici sudionika Sajma primili su Božji blagoslov za sebe i sve proizvode od kruha. Molitvu u crkvi svetog Josipa predvodio je velečasni Dragan Hrgić, župnik Župe svetoga Josipa. Organizatori Manifestacije bili su Grad Slatina, TZ Grada i Savjetodavna služba.

(www.icv.hr, žf)

[g-gallery gid=”429186″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content