Pitomača igra prvu domaću prvoligašku utakmicu, Virovitičke Lavice gostuju u Vukovaru

Pitomača igra prvu domaću prvoligašku utakmicu

U 3 kolu 1.rukometne lige za žene rukometašice Pitomače igraju svoju prvu prvoligašku utakmicu na svom novom terenu u sportskoj dvorani osnovne škole Petra Preradovića. Ljetos je dvorana u potpunosti obnovljena, kako bi udovoljila prvoligaškim kriterijima. U subotu 7.listopada u 18 sati Pitomačanke ugošćuju susjedni Bjelovar, u kojemu igra nekoliko igračica s prostora naše županije. Gledalište u dvorani će biti ispunjeno do posljednjeg mjesta.

Virovitičke Lavice gostuju u Vukovaru

U 2. kolu druge lige sjever rukometašice Tvin Virovitice u nedjelju 8. listopada u 18 sati u sportskoj dvorani u Borovo naselje igraju s domaćim Vukovarom. Već treću sezonu Vukovar juriša na prvo mjesto, te Virovitičankama neće biti nimalo lako.

Slatina u Županji, Orahovica u Požegi

U subotu 7.listopada s natjecanjem kreću rukometni drugoligaši u skupini istok. Oba naša predstavnika u prvom kolu gostuju. Slatina putuje u Županju, gdje u sportskoj dvorani osnovne škole Josipa Kozarca u 19 sati igra s domaćim rukometašima. U 20 sati u sportskoj dvorani Tomislav Pirc u Požegi igra s domaćom momčadi, koja je ljetos igrački pojačana.

Rukometašice Mikleuša dočekuju Slavonku

Ovog vikenda igra se prvo kolo u trećoj rukometnoj ligi istok za žene. Rukometašice Mikleuša u sportskoj dvorani mjesne osnovne škole u subotu 7. listopada u 15 sati igraju sa Slavonkom iz Nove Gradiške.

Mlađi kadeti Viro Virovitice gostuju u Nedelišću

U prvom krugu 1.rukometne lige mlađih kadeta ekipa Viro Virovitice gostuje u sportskoj dvorani Aton u Nedelišću u subotu 7.listopada. U 13.30 sati igraju s Prelogom, a u 16.30 s Čakovcem. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content