Pobjede Pitomače i Papuka, porazi Virovitice i Slatine

U desetom kolu 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica nogometaši Pitomače su pobijedili na gostovanju Garić u Garešnici 2:0. Zgoditke za Pitomaču su postigli Filip Škaro u 14. i Petar Škrinjar u 34. Minuti. Orahovački Papuk je bio efikasan na svom terenu pobijedivši Graničar iz Đurđevca rezultatom 4:0. Zgoditke za Papuk su polučili Borna Mimić u 33. i 66. minuti, Benjamin Špoljarić u 61. i Matej Šimek u 82. minuti.

Nogometaši Slatine su na svom stadionu u susretu s Tomislavom iz Bereka poveli u 44. minuti golom Danijela Ciglara. U posljednjih desetak minuta gosti iz Bereka postižu dva zgoditka i odnose sva tri boda iz Slatine rezultatom 1:2.

Virovitica je gostovala u Virju. Domaći Podravac je do odmora poveo 3:0. Gosti iz Virovitice su u nastavku odigrali odlučnije i postigli dva gola: u 49.minuti Rok Horaček, a u 55. Sandi Kovač, te su na kraju poraženi rezultatom 2:3.

U jedanaestom kolu u Virovitici se igra županijski derbi između domaćih nogometaša i Papuka iz Orahovice. Pitomača dočekuje Zdenku iz Velikih Zdenaca, dok Slatina putuje u Križevce. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content