Virovitičko-podravska županija na Danima Hrvatske u Grazu

Virovitičko-podravska županija predstavit će se ove godine na „Danu Hrvatske 2017“ u Grazu, koji će se održati 25. listopada, u organizaciji Hrvatsko-austrijske trgovinske komora, te uz pokroviteljstvo Ministarstva gospodarstva.

„Dan Hrvatske“ u Grazu, predstavlja tradicionalno najveću hrvatsku gospodarsku prezentaciju u Austriji, koju organizira Hrvatsko-austrijska trgovinska komora, a na kojoj sudjeluje više od stotinu poslovnih ljudi iz Austrije i Hrvatske.

Ove godine, Virovitičko-podravska županija sudjelovat će kao gost – pokrovitelj uz održavanje bilateralnih sastanaka s poduzetnicima i predstavnicima velikih organizacija. „Dan Hrvatske“ u Grazu, ove će se godine održati pod pokroviteljstvom potpredsjednice Vlade RH i ministrice gospodarstva, Martine Dalić.

Svake godine ova manifestacija okuplja poslovne ljude iz Austrije i Hrvatske. Tematika ovogodišnjeg ”Dana Hrvatske“ u Grazu je ”Gospodarstvo koje susreće znanost”, a potencijale Virovitičko-podravske županije predstavit će virovitičko-podravski župan Igor Andrović.

Osim toga predstavit će se i Panonski drvni centar kompetencija sa svojim značajkama kao i širokom spektru mogućnosti za tematiku vezanu uz drvno-prerađivačku, ali i druge industrije. Osim toga, budućim poslovnim partnerima iz Austrije, predstavit će se gospodarski, poljoprivredni i turistički potencijali Virovitičko-podravske županije.

Suorganizator nastupa Virovitičko-podravske županije na „Danu Hrvatske 2017“ u Grazu bit će Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Virovitica, uz čiji angažman je, do sada (očekuje se još prijava), osiguran nastup sljedećih gospodarstvenika s područja Virovitičko-podravske županije: Poison city Otrovanec, Harmund Virovitica, Fructus Orahovica, Contorte Virovitica, Mustač Commerce Virovitica, OPG Petar Rakošević Virovitica, Palković Velika Črešnjevica, PP Orahovica, Podrum Vineda Vukosavljevica i DIBA Suhopolje. (www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content