Zaposlenici Kauflanda volontirali u COOR-u Virovitica

Učenici, učitelji i svi ostali djelatnici Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica danas, 20. listopada, bili su obogaćeni brojnim volonterima.

S obzirom na to, kako se trgovački lanac Kaufland trenutno preuređuje, njegovih 26 zaposlenika, odlučilo je svoje vrijeme posvetiti volontiranju u Centru.

Kako bi što bolje iskoristili svoj boravak, ravnateljica Margarita Kovačević, učitelji i stručna služba Centra su za njih osmislili razne aktivnosti.

Volonteri su zajedno sa učenicima i učiteljima izrađivali edukativno – didaktička pomagala koja će poslužiti učiteljima i stručnim suradnicima u radu s učenicima te su uređivali okoliš Centra. Na kraju radnog dana, odigrali su nogomet s našim učenicima.

Trgovački lanac Kaufland donirao je 5.000 kuna za kupnju svih potrebnih materijala za današnje radionice te se im ovim putem zahvaljujemo, a posebno se zahvaljujemo volonterima koji su danas bili s nama.

Nakon ovako bogatog dana, učenicima su srca bila prepuna sreće i veselja, a što se sve izradilo, kako je protekao dan, možete vidjeti na fotografijama u prilogu. (www.icv.hr, sđ)