FOTO: “Info dan za poduzetnike” u Poduzetničkom inkubatoru

Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Područnim uredom Virovitica danas je organizirao obilježavanje Europskog tjedna malog i srednjeg poduzetništva te informativnu radionicu pod nazivom “Info dan za poduzetnike”. Radi se o kampanji koju koordinira Europska komisija radi promicanja poduzetništvo u cijeloj Europi u skladu s europskim Aktom o malom gospodarstvu.

Odvija se u 37 zemalja kako bi se događanja i aktivnosti – nacionalne, regionalne ili lokalne – u najvećoj mogućoj mjeri približile sadašnjim i potencijalnim poduzetnicima.

Rad Poduzetničkog inkubatora predstavio je direktor Bojan Mijok, o mjerama i aktivnostima na zapošljavanju govorila je Lahorka Weiss, vršiteljica dužnosti predstojnice Zavoda za zapošljavanje-Područnog ureda Virovitica, a zamjenica ravnateljice Razvojne agenice VIDRA Neda Martić poduzetnicima je predstavila sve aktualne natječaje na koje se mogu prijaviti kako bi realizirali svoje projekte.

Obilježavanju Europskog tjedna malog i srednjeg poduzetništva uz zamjenika župana Darka Žužaka u ime Grada Virovitice nazočio je i Matija Mustač, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i razvoj grada Virovitice. (www.icv.hr, zc, foto: Matija R.)

MG 2129

[g-gallery gid=”433914″ random=”1″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content