Rukometašice Pitomače u lovu na nove bodove, Lavice ugošćuju Koku II

U sedmom kolu prve lige za rukometašice Pitomača na svom terenu dočekuju Split 2010. To je prilika za osvajanje novi bodova. Splitski sastav je stabilan prvoligaš, ali ekipa koja se punim angažmanom može pobijediti. Utakmica se igra u sportskoj dvorani osnovne škole Petra Preradovića u Pitomači u subotu 4.listopada u 18 sati.

Lavice ugošćuju Koku II.

Rukometašice Tvin Virovitice u šestom kolu druge lige sjever igraju u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici s drugom ekipom varaždinske Koke. Susret se igra u subotu 4.studenog u 20 sati, ulaz na utakmicu je slobodan.

Slatina u Starom Petrovom Selu, Orahovica dočekuje Lipu

U petom kolu druge lige istok u rukometaši Slatine gostuju u Starom Petrovom selu, kod Slavije. Utakmica se igra u tamošnjoj sportskoj dvorani u subotu 4.studenog u 18 sati.
U nedjelju 5.studenog u 17 sati, u sportskoj dvorani u Orahovici domaći rukometaši ugošćuju Lipu iz Pakraca. To im je prilika za osvajanje prvih ovosezonskih bodova.

Rukometašice Mikleuša ugošćuju Osijek II.

U petom kolu treće lige istok rukometašice Mikleuša u sportskoj dvorani osnovne škole u Višnjevcu igraju u nedjelju 5.studenog u 14,30 sati s Josipovcem-Višnjevcem..
Druga ekipa Pitomače također u nedjelju 5.studenog, u 15 sati igra u sportskoj dvorani osnovne škole Ljudevita Modeca u Križevcima igra s domaćim Radnikom utakmicu petog kola.

Kadeti u Virovitici dočekuju Nexe i Osijek

U trećem krugu jedinstvene kadetske lige kadeti Viro Virovitice i Slatine u nedjelju 5.studenog igraju s vršnjacima Osijeka i Nexea. Turnir se igra u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici od 10 do 15 sati.

Dječaci A Viro Virovitice gostuju u Garešnici

Dječaci A Viro Virovitice u četvrtom krugu 1.lige dječaka gostuju u nedjelju 5.studenog u Garešnici. U sportskoj dvorani tamošnje osnovne škole u 14 sati igraju s Koprivnicom, a u 16 sati s Ludbregom.

Djevojčice A u Pitomači

Djevojčice A Pitomače i Tvin Virovitice u trećem krugu 1.lige djevojčica u nedjelju 5.studenog u sportskoj dvorani osnovne škole Petra Preradovića u Pitomači igraju s Osijekom i Olimpijom iz Osijeka. Turnir se igra od 11 do 15 sati.

Dječaci B Viro Virovitice s Marofom i Čazmom u Virovitici

U sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici u subotu 4.studenog od 10 do 14 sati igraju se utakmice trećeg ligaškog kruga. Dvije postave Viro Virovitice igraju s Marofom i Čazmom.

Djevojčice B gostuju u Varaždinu

U subotu 4.studenog u 10 sati u varaždinskoj Areni djevojčice B igraju zaostale susrete drugog kruga regionalne lige sjever s dvije ekipe domaće Koke. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content