Tjedni raspored Kina Slatina

MOJA ČUDOVIŠNA OBITELJ sink
animirani

petak 03.11. u 17:00h
subota 04.11. u 17:00h
nedjelja 05.11. u 17:00h

Obitelj Wishbone je daleko od sretne obitelji. Mama Emma vlasnica je knjižare koja je u velikim dugovima. Tata Frank je ozbiljno preopterećen poslom i trpi svakodnevnu torturu svog šefa, kćer Fay je samosvjesna tinejdžerica zaokupljena prvom srednjoškolskom simpatijom, a genijalca Maxa maltretiraju vršnjaci u školi. I tu nije kraj. Na maskenbalu zla vještica Baba Yaga pretvara ih sve u čudovišta! Ova čudovišna obitelj mora natjeravati vješticu po cijelom svijetu kako bi skinuli prokletstvo. Tijekom ove avanture obitelj Wishbone upada u nevolje s pravim čudovištima te samim grofom Drakulom koji iskazuje Emmi svoju besmrtnu ljubav. U ovom slučaju, avantura života i put do obiteljske sreće otežan je zamkama i oštrim zavojima, odnosno oštrim zubima…

Cijena ulaznice: 20 kn

BOŽIĆ KOD ZLOČESTIH MAMA
komedija

petak 03.11. u 19:00h
subota 04.11. u 19:00h
nedjelja 05.11. u 19:00h

Mila Kunis, Kristen Bell i Kathryn Hahn repriziraju svoje uloge u komediji smještenoj u dobrostojeće čikaško predgrađe kojim vladaju chic supermame i odlučuju o tome što je prihvatljivo ponašanje, a što nije. Veseli trojac će se ovaj put suočiti sa stresom koji sa sobom donose blagdani s obitelji. Ekipi se pridružuju i Susan Sarandon koja će glumiti Carlinu majku (Hahn), Christine Baranski Amyinu (Kunis), a Cheryl Hines Kikinu majku (Bell).

Cijena ulaznice: 20 kn

THOR:RAGNAROK
akcijska pustolovina

petak 03.11. u 21:00h
subota 04.11. u 21:00h
nedjelja 05.11. u 21:00h

U filmu Thor: Ragnarok studija Marvel, Thor je zarobljen na drugoj strani svemira bez svog moćnog malja te se nađe u utrci s vremenom kad se mora vratiti u Asgard da bi zaustavio Ragnarok – uništenje svog rodnog svijeta i kraj asgardske civilizacije – koji predvodi svemoguća i nemilosrdna Hela. No prije toga mora preživjeti smrtonosno gladijatorsko natjecanje u kojem se suočava sa svojim bivšim saveznikom i kolegom Osvetnikom – Nevjerojatnim Hulkom!

Cijena ulaznice: 25 kn

(POU Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content