Dva srebra i bronca za bicikliste BOR-a, “Put šarana” najposjećenija utrka sezone

U virovitičkom restoranu Flora u subotu je održano proglašenje najboljih natjecatelja u GIANT Slavonskoj brdsko-biciklističkoj ligi 2017. godine. U prisutnosti natjecatelja, predstavnika sponzora, zamjenike gradonačelnika grada Virovitice i gostiju uručene su nagrade generalnog sponzora GIANTA i organizatora Slavonsko brdsko biciklističke lige (Slavonske biciklističke udruge) te Husqarne.

Ovo je deveta po redu Slavonska brdsko-biciklistička liga te je ove godine održano 10 utrka po cijeloj Slavoniji na kojoj je sudjelovalo 210 natjecatelja iz 31 kluba.

Nakon uvodne riječi domaćina, predstavnika Slavonske biciklističke udruge Siniše Crnčana, direktora GIANTA Ivana Stipića i zamjenika gradonačelnika Damira Marenića podijeljene su plakete i poklon bonovi najboljim natjecateljima.

Članovi virovitičkog biciklističkog kluba Bor osvojili tri medalje u pojedinačnim konkurencijama:

Mateja Cah – 2. mjesto u kategoriji Žene
Ivan Pintera – 2. mjesto u kategoriji Veteran A
Igor Bajser – 3. mjesto u kategoriji Veteran B

U ekipnom poretku Bor je zauzeo šesto mjesto od trideset jednog kluba. Utrka Put šarana, koju je organizirao Bor bila je najposjećenija utrka sezone s 87 natjecatelja na startu. Nakon podjele prisutni su ostali na prigodnom druženju. (www.icv.hr, mš, foto: Matija T.)

MT8 4945 MT8 4936 MT8 4916 MT8 4908 MT8 4896 MT8 4882 MT8 4856

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content