Veleposlanik Sandeep Kumar potvrdio sudjelovanje Indije na 23. Viroexpu

U Zagrebu, veleposlanik Indije u Hrvatskoj NJ.E. Sandeep Kumar potvrdio je Milanu Vanđuri, direktoru HGK – Županijske komore Virovitica i članu Organizacijskog odbora sajma Viroexpo, sudjelovanje Indije na 23. Viroexpu međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, koji će se održati u Virovitici, 23. – 25. veljače 2018. god..

Indija na Viroexpu predstavlja svoje gospodarstvo u kontinuitetu od 2003. god.. Ovo jubilarno petnaesto sudjelovanje Indije na sajmu Viroexpo  obilježiti će  predstavljanje turističkih destinacija i turističke ponude Indije.

Temeljem prethodnih kontakata, sudjelovanja Indije potvrđeno je, od strane Veleposlanika, u prigodi seminara „Know India“, održanog u hotelu Sheraton. Susretu su prisustvovali predstavnici diplomatskog kora, gospodarskih institucija  i turističkog gospodarstva.

Uvodno je govorio veleposlanik Indije Sandeep Kumar, a izuzetno uspješnu prezentaciju „Incredible India“ je održao Ajit Pal Singh. U multimedijalnoj prezentaciji predstavio je različite i prekrasne dijelove Indije, njene legende, Taj Mahal i ostale znamenitosti. (hgk)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content