Virovitičke mažoretkinje na međunarodnom natjecanju osvojile 4 zlata i 2 srebra

Virovitičke mažoretkinje sudjelovale su na Međunarodnom natjecanju, V. Zagreb Christmas Openu. Ukupno je sudjelovalo 25 timova iz 6 zemalja, a Virovitičke mažoretkinje su se i ovoga puta vratile s najsjajnijim medaljama, 4 zlata i 2 srebra. Zlato je osvojila dječja formacija u kategoriji štap kojima je ovo ujedno bio prvi nastup i prvo natjecanje, kao i kadeti mini formacija štap, kadeti mini formacija pom pon i kadeti classic štap, dok su srebro osvojile kadetkinje u kategoriji trio pom pon te Laura Erak u kategoriji kadeti solo pom pon.

25188546 1542909049122591 1744746975 n

Vrovitičke mažoretkinje su ovim natjecanjem uspješno završile svoju sezonu i još jednom pokazale zašto su među najboljim mažoret timovima u Hrvatskoj i Europi. Ove godine su ponosno ponijele titulu sedmerostrukih državnih prvakinja te su na svim ostalim međunarodnim natjecanjima potvrdile svoj uspjeh, a među njima je i 6. mjesto na Europskom prvenstvu u Italiji, održanom krajem lipnja.
-Moje djevojke i djevojčice su me još jednom učinile ponosnom trenericom i pokazale kako se svaki trud i rad isplati i hvala im na tome. Sada krećemo u novu sezonu i po nove uspjehe, a s ponosom možemo reći da ćemo se za obranu titule državnih prvakinja boriti u našem gradu, na 32. Državnom turniru u velikim formacijama, koji će se održati 28. travnja 2018. godine – rekla je Nataša Kranjec, ponosna trenerica Virovitičkih mažoretkinja, ujedno i predsjednica Udruge.

(www.icv.hr)

[g-gallery gid=”436231″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content