Turističke poslastice u ovoj godini: Put šarana, Let 3, ČUF i Kul. plaža?

Na sjednici Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije predstavnici turističkih zajednica gradova i općina iznijeli su programe i planove za 2018. godinu. Virovitica će tako i ove godine nastaviti s promocijom Mikeškog jestvenika, organizirati već tradicionalnu Uličnu utrku 1234, Rokovo, Ljeto, Jesen i Prosinac u gradu, a dvije nove manifestacije Svirka u Palači i Advent u Palači zaživjet će i ove godine u još boljem izdanju. Prema riječima direktorice virovitičke Turističke zajednice Katarine Đurđević ove će se godine posebno usmjeriti na promoviranje cikloturizma pa će u suradnji s Biciklističkim klubom Bor biti organiziran još jedan outdoor weekend Put šarana.

put sarana

Grad Slatina će svoju godinu posvetiti brendiranju prvog hrvatskog pjenušca proizvedenog 1864. godine u slatinskom Starom podrumu i organizirati u rujnu Dane prvog hrvatskog pjenušca, a zanimljivi programi bit će organizirani i za proslavu Dana grada Slatine kada će nastupiti rock sastav Let 3. Ove će se godine održati i ulični art festival SAF na kojemu će gostovati glazbenici, žongleri, grafiteri i drugi ulični zabavljači. Slatinsko ljeto će poprimiti drugačiji oblik manifestacije, program će se obogatiti s brojnim sajmovima i koncertima. Održat će se i tradicionalne manifestacije poput Dana Milka Kelemena, Prosinca u gradu te trećeg izdanja festivala Bike, Fun & Run.

2307cuf5 Custom

Općina Čačinci će, između ostalog, organizirati još jedan ČUF – čačinački ubrani festival, Ribičku noć, Srednjovjekovni viteški turnir i Čačinačke dječje maškare. Maškare za djecu i odrasle priprema i Suhopolje, kao i još jednu Suhopoljsku KUL.plažu, Grofov cvjetni bal, Biciklom u Bukovu, Dane općine Suhopolje i brojne druge manifestacije.

(www.icv.hr, ml; foto:eventim.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content