VATRA u utrci za nagradu “Zlatni studio”, uskoro u radijskom eteru i novi singl “Nama se nikud ne žuri”

U svrhu dodatnog promoviranja dostignuća na području televizijske, radijske, glazbene, filmske i kazališne djelatnosti Jutarnji list utemeljio je u listopadu 2017. nagradu Zlatni Studio koja se dodjeljuje u istoimenim kategorijama. Virovitička grupa Vatra nominirana je u kategoriji “grupa godine”. Glasati se može na internetskim stranicama Jutarnjeg lista… Rok za glasanje u 1. krugu je 5. veljače.

Nakon dvije godine pauze Vatra je objavila novi singl “Sekvoje”, čiji je autor frontmen Ivan Dečak. Njime je najavila i deseti album kojim žele “stvoriti novi glazbeni planet, a opet ostati u svojoj Vatrenoj galaksiji”. U proljeće je virovitički bend održao veliki Akustik koncert u zagrebačkoj Tvornici, gdje su i predstavili “Sekvoje”, a publika je već onda vrlo dobro reagirala na novi zvuk popularnog domaćeg benda.

26994319 10155405189137903 4298125018589717859 n

Vatra će 2. veljače premijerno objaviti i novu pjesmu “Nama se nikud ne žuri” u kojoj su glazbenu suradnju ostvarili s poznatim pjevačem Massimom. Autor pjesme je Ivan Dečak, a pjesmu je posvetio nedavno preminulom kolegi Anti Perkoviću, novinaru i glazbeniku. Pjesmu će prvi put uživo izvesti kao posebni glazbeni gosti na Massimovom koncertu za Valentinovo, 14. veljače, u splitskoj Spaladium Areni. (www.icv.hr, foto: Ranko Suvar/CROPIX)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content