Drugu godinu za redom održana “Grofovska ljubav” u organizaciji Kreativne udruge Kreda

Suhopoljska Kreativna udruga Kreda održala je izložbu i koncert povodom proglašenja pobjednika kreativno nagradnog natječaja „Grofovska ljubav“. Organizator završne svečanosti, kao i natječaja, je Kulturna udruga KReativa, EDukativa, Aktiva iz Suhopolja u suradnji s Turističkom zajednicom općine Suhopolje. Pobjednica u kategoriji 5. razreda je Zorana Vuković iz Voćina, u kategoriji 6. razreda Lana Večera iz Gradine, u kategoriji 7. razreda Valentina Krištek iz Suhopolja te u kategoriji 8. razreda Ema Anđelković.

Tom prilikom nastupili su učenici Glazbene škole „Jan Vlašimsky“ Virovitica Dislocirani Odjel Suhopolje, Mateo Osmanović, Kristian Matković i Lucija Lukačević na gitarama, Marko Vidić i Ana Šapina na klaviru, Marko Šapina na harmonici te Lana Šafran na flauti. Nastupio je i Vokalni ansambl Contessa, Ivan Jukić iz Feričanaca recitirao je svoju ljubavnu poeziju, a svoje umjetničke radove pokazala je mlada suhopoljska umjetnica Antonia Karačić.

-Jako smo zadovoljni cijelim događajem i sretni što su se ovoga puta, uz škole iz Gradine i Suhopolja, uključile i škole iz Voćina, Nove Bukovice i Virovitice – rekla je Natalija Kožić Lukačević, predsjednica Udruge dodajući kako se vesele novoj Grofovskoj ljubavi i sljedeće godine.

(www.icv.hr, ml; foto:Kreda)