Ovog vikenda u kinu PARK pogledajte: hrvatski film “Osmi povjerenik”, “Crna pantera” i animirani “Dugi iz kamenog doba”

Ovog vikenda u kinu PARK pogledajte:

16.02.2018. – OSMI POVJERENIK (hrvatski film) – 19:00

8 povjerenik

Siniša Mesjak, arogantan i ambiciozan političar u usponu, nađe se u središtu skandala. Kako bi ga sklonio od javnosti, premijer ga imenuje povjerenikom vlade RH na najudaljenijem naseljenom otoku Trećiću, sa zadatkom organiziranja lokalnih izbora. Predhodnih sedam povjerenika u tome nije uspjelo.

Na Trećiću nema telefona, interneta ni signala za mobitel, a veza sa kopnom ovisi o nafti koju dostavljaju talijanski šverceri. Otočani govore nerazumljivim dijalektom i bez prevoditelja Tonina, infatilnog mladića koji boluje od čudne padavice, Mesjak ne bi razumio ni riječi. Nastojeći pronaći način da ostvari svoju misiju, Mesjak otkriva nestvaran svijet Trećića, pronalazi nevjerovatne likove, najboljeg prijatelja u životu i… samoga sebe.

17.02.2018. – CRNA PANTERA – 19:00

Marvelov film Black Panther prati T’Challu koji se nakon smrti svog oca, kralja Wakande, vraća kući u zatvorenu, tehnički naprednu afričku državu kako bi zasjeo na prijestolje i postao novim kraljem. Ali tad se ponovo javi stari neprijatelj, a T’Challin je karakter kralja i Black Panthera stavljen na kušnju kad se uvuče u strašan sukob zbog kojeg je ugrožen opstanak Wakande i cijelog svijeta. Suočen s izdajom i opasnošću, mladi kralj mora okupiti svoje saveznike i osloboditi moć Black Panthera kako bi porazio svoje neprijatelje i omogućio sigurnost svom narodu i njihovom načinu života.

18.02.2018. – DUGI IZ KAMENOG DOBA – SINK – 17:00

Early man 11.02.2018Urnebesna prapovijesna avantura napravljena u poznatom Aardmanovom animacijskom stilu. Smještena u doba prapovijesti, kada su opasne zvijeri i dlakavi mamuti gospodarili zemljom, pričom prati pećinskog čovjeka (Dugi) koji zajedno sa svojim najboljim prijateljem, divljom svinjom Hognobom, pokušava ujediniti njihovo pleme u borbi protiv moćnih neprijatelja koji im prijete.

Pretprodaja ulaznica na blagajni Poslovnog parka radnim danom od 7 do 15h.UKOLIKO ULAZNICE NISU RASPRODANE U PREDPRODAJI, prodaja karata počinje sat vremena prije svake projekcije. Cijena karte je 20 kuna. (promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content