Teo Lorenzo Radović osvojio 4. Otvoreni turnir Regije zapad HSTS-a

U organizaciji Stolnoteniskog kluba Virovitica u Osnovnoj školi Ivane Brlić-Mažuranić u Virovitici održan je 4. Otvoreni turnir Regije zapad HSTS-a, koji se ujedno boduje i za Hrvatsku stolnotenisku rang listu Regije zapad. Na natjecanju je sudjelovalo pedesetak igrača i igračica, a najbolji je i ovoga puta bio 11-godišnji Virovitičanin Teo Lorenzo Radović.
Nakon što je prošao grupnu fazu natjecanja kao prvoplasirani u svojoj skupini, u četvrtfinalu je bio bolji od Španića iz Pitomače 3:0 u setovima te Marinića iz Slavonskog Broda također 3:0 u setovima, a u finalu je pobijedio Špoljarića iz Pitomače 3:2 u setovima (11:7, 9:11, 10:12, 11:4, 11:5 ). Zahvaljujući ovom rezultatu i novim bodovima Radović je učvrstio prvo mjesto na HSTS-ovoj rang listi Regije zapad.
Osim toga, u apsolutnoj kategoriji u kojoj su nastupili svi sudionici turnira, Teo Lorenzo Radović je također odnio pobjedu. U osmini finala bio je bolji od Pekeza iz Bjelovara 3:0 u setovima, u četvrtfinalu od Opačka iz Slavonskog Broda 3:0 u setovima, u polufinalu od Sanića iz Lipika 3:0 u setovima, a u finalu od Filkovića iz Slavonskog Broda također 3:0 (11:7 11:8 12:10) u setovima.
U kategoriji najmlađih kadetkinja najbolja je bila Petra Plivelić iz Slavonskog Broda. Nagrade najboljima podijelio je predsjednik virovitičkog kluba Darko Kulej.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content