Ulaznice za Viroexpo 2018. simboličnih 10 kuna

Cijena ulaznica i za Viroexpo 2018. bit će kao i prijašnjih godina, simboličnih 10 kuna. Podsjetimo i ove će godine, organizirane posjete djece i umirovljenika koji od 23. do 25. veljače odluče posjetiti „Sajamski grad“ u Ulici Matije Gupca na prostoru Visoke škole u središtu Virovitice, imati osiguran besplatan ulaz.

Uz predsjednicu RH Kolindu Grabar-Kitarović, pokrovitelj ovogodišnjeg sajma je i Vlada RH. Ostali pokrovitelji su: Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstvo turizma. Organizatori i pokrovitelji su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije.

Tehnički organizator je Viroexpo d.o.o. Podsjetimo, Zemlja partner 23. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo je Republika Albanija, Županija partner je Sisačko-moslavačka županija, a Grad partner – Grad Zagreb. (www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content