U Voćinu odigran 4. međužupanijski turnir u malom nogometu

Ovog vikenda, 3. i 4. veljače, u sportskoj dvorani Goran Salać u Voćinu održan je 4. međužupanijski turnir u malom nogometu za kategorije U-10 i U-12. Na turniru je sudjelovalo dvadeset ekipa iz tri županije: Brodsko-posavske, Požeško-slavonske i Virovitičko-podravske.

Za kategoriju U-10 turnir je odigran u subotu, 3. veljače, a sudjelovali su NK Slavonija Sladojevci, ŠN Papuk Orahovica, NK Dinamo Vidovci-Dervišaga, SN Sibino Sibino, NK Kaptol, NK Mladost Pavlovci, NK Marsonia Slavonski Brod, NK Budainka Slavonski Brod, ŠN Batrina Batrina i domaćin NK Voćin.

U utakmici za treće mjesto sastali su se NK Voćin i NK Mladost Pavlovci, a uspješni su bili mladi nogometaši domaćina. U finalnoj utakmici zasluženu pobjedu je ostvarila ekipa NK Marsonia Slavonski Brod u nadmetanju s ekipom NK Dinamo Vidovci-Dervišaga.

Konačni plasman za kategoriju U-10:

1. NK Marsonia Slavonski Brod

2. NK Dinamo Vidovci-Dervišica

3. NK Voćin Voćin

4. NK Mladost Pavlovci

Za kategoriju U-12 turnir je odigran u nedjelju, 4. veljače, a sudjelovali su: NK Slavonija Sladojevci, NK Kaptol Kaptol, NK Mladost Pavlovci, NK Marsonia Slavonski Brod, NK Papuk Velika, NK Dinamo Vidovci-Dervišaga, ŠN Batrina Batrina i domaćin NK Voćin.

U utakmici za treće mjesto igrali su NK Budaiuka Slavonski Brod i NK Mladost Pavlovci, a pobjedu su odnijeli nogometaši iz Pavlovaca. U finalnoj utakmici ekipa NK Marsonia iz Slavonskog Broda bila je uspješnija od domaćina NK Voćin, te zasluženo osvojila prvo mjesto.

Konačni plasman za kategoriju U-12:

1. NK Marsonia, Slavonski Brod

2. NK Voćin, Voćin

3. NK Mladost, Pavlovci

4. NK Budaiuka, Slavonski Brod

Znatan doprinos u organizaciji turnira, donaciju pehara i medalja, dao je pomoćnik ministara hrvatskih branitelja Nenad Križić, koji se na poziv domaćina vrlo rado odazvao i osobno dodijelio odličja najuspješnijim ekipama i najboljim igračima na turniru. Domaćin turnira NK Voćin se zahvaljuje svim ekipama što su se unatoč lošem vremenu odazvali i sudjelovali na turniru. Prema riječima gostiju, turnir u Voćinu je po organizaciji i kvaliteti među vodećima u široj regiji. (www.icv.hr, df, foto: NK Voćin)

Nogomet 068

Nogomet 058

Nogomet 054

Nogomet 086

Nogomet 078

Nogomet 076

Nogomet 071

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content