Završne pripreme za Viroexpo: Na terenu će biti angažirane dodatne ekipe koje će čistiti frekventne pravce u slučaju obilnijeg snijega

Gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin i direktor Sajma Viroexpo Bojan Mijok održali su u Gradskoj upravi sastanak s direktorima gradskih tvrtki vezano uz završne aktivnosti za nadolazeći sajam. S obzirom na najavljene niske temperature i snježne padaline, na sastanku je dogovoreno da će se angažirati dodatne ekipe na terenu koje će pomoći u slučaju obilnih padalina kako bi svi posjetitelji mogli nesmetano prići sajamskom prostoru. Sastanku su, uz direktore gradskih tvrtki, Željka Iharoša, Margaretu Ptiček, Matiju Mustača i Zvonka Kožnjaka, nazočili i zamjenik gradonačelnika Damir Marenić te gradski pročelnik Kristijan Sabo.

Grad Virovitica te tvrtke Flora VTC, Poslovni park, Virkom i Plin VTC dat će odgovarajući broj ljudi koji će biti u stanju pripravnosti kako bi se očistili svi frekventni pravci, a koordinator će biti zamjenik gradonačelnika Damir Marenić. Sajam Viroexpo je jedna od najvažnijih događaja u gradu i stoga kao domaćini dajemo apsolutnu potporu, ne samo u financijskom smislu već i u pogledu osobnog angažmana, naglasio je gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin.

Direktor Sajma Viroexpo Bojan Mijok napomenuo je da je otvorenje sajam u petak, 23. veljače, u 11 sati, a za izlagače je sajamski prostor otvoren od četvrtka, 22. veljače.

Za sve izlagače sajam će u četvrtak biti otvoren do 19 sati kako bi mogli postaviti svoje eksponate. Kao i svake godine, od Trga kralja Tomislava, kod sata, do sajamskog prostora vozit će turistički vlakić. Time nastavljamo tradiciju besplatne vlakićem koji je i prijašnjih godina bio hit među najmlađima. Napominjem da će vlakić biti zatvoren te će imati grijanje. Ovim putem još jednom pozivamo građane da svoje automobile ostave u centru grada kako se ne bi stvarala nepotrebna gužva u krugu sajma, rekao je direktor Sajma Viroexpo Bojan Mijok. (virovitica.hr; foto: M. Bašić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content