Forum “Što s poduzećem nakon umirovljenja vlasnika – Prepustiti ga djeci, prodati ili nešto treće?” 29. ožujka u Virovitici

U Virovitici će se 29. ožujka održati Forum obiteljskih poduzeća i prijenosa poslovanja na temu: Što s poduzećem nakon umirovljenja vlasnika – Prepustiti ga djeci, prodati ili nešto treće?. Forum će se održati od 10,00 do 14,00 sati, u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Virovitičko-podravske županije, Ulica Poduzetnička zona II 18.

Forum organiziraju CEPOR Centar za politiku razvoja malih i srednjih poduzeća i poduzetništva (www.cepor.hr), Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije i VIDRA Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije.

Cilj Foruma je pružiti korisne informacije vlasnicima poduzeća o pitanju prijenosa poslovanja nakon odlaska u mirovinu. Kako odabrati najbolje rješenje i kada započeti proces prijenosa poslovanja samo su neke od tema Foruma na kojem će govoriti Denis Nemčević, direktor Spider grupe d.o.o. i Nikola Gomerčić, direktor Regije za poslovanje s pravnim subjektima, Raiffeisenbank Austria DD. Link za prijavu nalazi se ovdje. (www.ravidra.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content